Гола, красива, сексапилна. С тези три думи може да опишем

...
Гола, красива, сексапилна. С тези три думи може да опишем
Коментари Харесай

Диляна Попова без дрехи – сексапил с кауза

Гола, красива, сексапилна. С тези три думи може да опишем фотосите от най-новата фотосесия на Диляна Попова.

Моделът застана пред обектива без облекла, само че не с цел да се появи на някое женско списание, а в името на една идея, обвързвана с женствеността, предава Tialoto.bg.

Красавицата показа един кадър от акцията с нейно присъединяване. На него в действителност тя театралничи съвсем на мрачно, с леко приглушена светлина и не се виждат прелестите ѝ, тъй като са закрити с ръце.

„ Обичам нововъведенията, а още повече тези, които могат да спасят човешки живот. Всички сте чували, че 1 от 8 дами е наранена от рак на гърдата в някакъв миг от живота си “, написа тя и посочи, че е подкрепила плана на MaXIMA, който е ориентиран в битката с подлата болест.

„ С поддръжката на Европейски Съюз български учени работят дружно с водещи екипи от Европа по плана, който може доста да помогне за откриването на сложни за диагностициране форми на рака на гърдата “, изясни още Попова и прикани своите фенки да се прегледат профилактично за рак на гърдата.

Снимката на Диляна е събрала над 4 800 лайкове.

Октомври е избран за Световен месец за битка с рака на гърдата, като за поредна година в разнообразни елементи на страната се организират безвъзмездни прегледи. Диляна Попова е единствено част от известните българки, подкрепили начинания, свързани с него.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР