Годишните Музикални Награди на БГ Радио и тази година са

...
Годишните Музикални Награди на БГ Радио и тази година са
Коментари Харесай

Церемонията по раздаване на годишните награди на Бг Радио ще се състои на 17 юли в зала Колодрум, Пловдив |

Годишните Музикални Награди на БГ Радио и тази година са едно от най–дългоочакваните и уважавани събития на българската музикална сцена. Церемонията ще се организира на 17 юли в зала Колодрум, Пловдив.

Над церемонията ще работи и интернационален екип, управляван от Марвин Дайтман – продуцент и изобретателен шеф. Той е креативният мотор, който стои зад някои от най- обилните и зрелищни церемонии на песенния конкурс Евровизя през последните години. Част от неговия екип са и Рафаел Демонти - светлинен дизайнер и Джулиян Гутиерез - многокамерен режисьор. Сцената, мултимедията и осветлението ще бъдат осъществени от Joker Media.

Като водещ на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021 се завръща Део, който ще бъде хазаин на церемонията за шести път, а негова партньорка ще бъде Поли Генова.

По традиция на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио ще изгреят едни от обичаните български реализатори. Дони и Момчил ще открият с стремително шоу, като към тях ще се включат и още български звезди.

Най-новите си песни ще показват Mиро, Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени, Papi Hans, 4Magic, Pavell & Venci Venc’, DARA, Михаела Маринова, Графа, WOSH MC, FEEL, Михаела Филева, Любо Киров, Victoria и СкандаУ.

P.I.F. ще създадат едно доста особено осъществяване, което дава обещание да бъде един от най-емоционалните моменти в звездната вечер.

Носителите на премията БГ Вдъхновение на името на Ана Мария Тонкова, която е знак на извънреден принос и образец за безрезервност към българската музика - Тоника Сухопътни войски и Стефан Диомов ще показват също едно доста особено изпълнени с някой от най- емблематичните и обичани песни.

Слушателското гласоподаване на уеб страницата на медията -, което дефинира спечелилите в 10-те категории на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021 ще завърши на 16 юли! Остават броени дни с цел да подкрепите вашите любимци!

Билети за Годишните музикални награди на БГ Радио 2021 може на закупите в мрежата на.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР