Годината на Черния воден тигър беше много трудна от самото

...
Годината на Черния воден тигър беше много трудна от самото
Коментари Харесай

Сибирската вещица Елена Голунова със страховито предсказание

Годината на Черния воден тигър беше доста сложна през цялото време. Днес нашата планета е измъчвана от многочислени политически борби и даже спорове. Боевете се разиграха в самото сърце на Европа. Това разяснява сибирската ясновидка Елена Голунова , написа Блиц.

Често елементарните хора, с цел да схванат заобикалящата реалност, се обръщат за помощ не към експертната общественост, а към мистици и звездобройци. Понякога в действителност духовете могат да предскажат ориста на човечеството по-добре от всеки различен.

Сибирската магьосница Елена Голунова е позната на необятната аудитория заради способността си да контактува с отвъдния свят. Тя поддържа връзка с духовете, с цел да получи отговори за ориста на света на живите. И, за жалост, душите на умрелите ни предшественици не предсказват нищо положително за тази година.

Вещицата е сигурна, че тежки тествания ще паднат върху ориста на човечеството. Черният воден тигър ще донесе тъга и гибел на нашата планета.

Според RIA FAN, говорейки с духовете, тя видяла някакъв неуспех в Европа. Според нея единствено тези, които виждат знаците на Вселената и следват правия път, ще могат да избягат от тежката си орис.

„ А тези, които решат да подценен и безконтролно подходят към казуса, рискуват да изоставен царството на живите вечно “, предвижда най-силната и рискова сибирска магьосница Голунова.

 

 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР