Годината е 2022-ра и вече не би трябвало да се

...
Годината е 2022-ра и вече не би трябвало да се
Коментари Харесай

Instagram vs. reality: Зори от "Игри на волята" коментира хейта под снимките ѝ

Годината е 2022-ра и към този момент не би трябвало да се изненадваме, че хората онлайн наподобяват малко по-различно от същите в реалност. Така, де, кой би си качил фотография с мръсна коса, по спортен екип, до момента в който яде чипс на дивана? 

Но, очевидно има хора, които към момента се изненадват. Те са изключително доста под фотосите на Зори от " Игри на волята ". Риалити звездата прекара много време на местоположения като Стопанството и Дивата река, където, както знаем, участниците в шоуто нямат даже огледало.

Та въпросните хора съпоставят фотоси на Зори от екрана с тези в профила ѝ в Instagram и цъкат с език възмутено. Именно това стана мотив студентката да показа стори, на което нейна другарка споделя очевидното.

" Как може да сравнявате фотография, на която е спала в гората една седмица и е стояла гладна, и не се е къпала безусловно, със фотография от домашни условия с прическа и грим ", чуди се дамата. И приканва: дано да забележим всеки от критиците по какъв начин би изглеждал при същите сурови условия.

Виж още: Феновете не имат вяра на сълзи! Хейт по Джаферович и Алекса след геройствата в " Игри на волята "  

Зори е пресподелила въпросното стори и е добавила, че малко хора схващат разликата. " А и да не забравяме за какво е изобретен гримът ", майтапи се тя на край. 

Явно мненията са впечатлили същински Зори, тъй като на последващо стори, на което тя още веднъж е кримирана, написа: " Ох, да живеят обществените мрежи, другояче на открито няма да ме познаете коя съм ". Харесваме и Зори, и автоиронията ѝ!

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР