Година след първата полицейска проверка Икономическа полиция и представител на

...
Година след първата полицейска проверка Икономическа полиция и представител на
Коментари Харесай

Отново полицейска проверка в Рибарското пристанище в Поморие

Година след първата полицейска инспекция Икономическа полиция и представител на районната екоинспекция в Бургас още веднъж влязоха в Рибарското пристанище в Поморие, осведоми БНР.

То беше реконструирано и осъвременено по европейски план финансиран по програмата за морско дело и риболовство. Преди 1 година от полицията иззеха истинската документи по плана.

От какво е предизвикана новата инспекция и кой е подал сигнал остава неразбираемо съгласно кмета на Поморие Иван Алексиев:

" Тук присъстващите служители на реда твърдяха, че правят инспекция по сигнал, подаден от РИОСВ-Бургас. Лично шефът на РИОСВ-Бургас сподели, че няма към тях сигнал, а по Закона за Министерство на вътрешните работи МВР са поискали подпомагане, без да им кажат защо става въпрос, и той един е изпратил експерт води, само че след това схванал, че става въпрос за някакви боклуци и е изпратил специалист за отпадъците.  В същото време тези хора, които са от Икономическа полиция, желаят документи на план без никаква заповед за осъществяване на инспекция. Без нищо настояват, че имали сигнал и по закона за Министерство на вътрешните работи може да изискват такива неща ".

От Икономическа полиция са съставили констативен протокол. Те изискват още веднъж документите по плана, само че нямат писмена заповед.

Кметът Иван Алексиев съобщи, че против джука заповед няма да бъде предоставена документи: " Цялата документи на пристанището е конфискувана още преди една година с полицейска акция още веднъж на територията на община Поморие. В оригинал всички документи, нямаме информация до каква степен стигна инспекцията. Те не престават да желаят още документи ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР