Година, година и половина - толкова дълъг хоризонт за управление

...
Година, година и половина - толкова дълъг хоризонт за управление
Коментари Харесай

Социолог с кошмарна прогноза. Какво предрече

Година, година и половина - толкоз дълъг небосвод за ръководство предвижа за възможното ръководещо болшинство социологът Васил Тончев. Причината е, че партиите с максимален брой гласове, са много разнообразни.

" Това, което ги сплотява, е анти ГЕРБ риториката, само че тя ще се изчерпа в границите на година, година и половина. Тази сплав може да се не окаже задоволително мощна и да отидем на нови избори ", отбелязва Тончев, пред дир.бг.. 

" Новата партия, която влиза в Народното събрание - " Продължаваме промяната ", се оказа вълната, която отвя гласоподавателите от " ИТН ", от Изправи се. БГ! Ние идваме! " и от " Демократична България ", разяснява Тончев. И въпреки всичко съгласно него първите три партии, а точно тази на някогашните министри, Има Такъв Народ и Демократична България биха могли да сформират кабинет.

Но съгласно него, в случай че " Възраждане " фактически влиза в идващия парламент, както сочат първичните резултати, то депутатите на изброените три партии и обединения може да не им стигнат за болшинство. 

Що се касае до президентския избор, социологът счита, че отиваме на балотаж, на който изненади не можем да чакаме. По-скоро се чака Румен Радев да заеме още веднъж мястото на " Дондуков " 2 и да има положително съдействие със мощната сега " Продължаваме промяната ".

В този смисъл съгласно социолога водачът на ГЕРБ Бойко Борисов " има много за осмисляне ", включително даже и отдръпване. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР