Гняв, сълзи, бунт дори - всичко това ще залее формата

...
Гняв, сълзи, бунт дори - всичко това ще залее формата
Коментари Харесай

Бунт и сълзи: Колоритната Габриела Бланко е аут от "Ергенът" след брутален скандал! (ВИЖ ТУК)

Гняв, сълзи, протест даже - всичко това ще залее формата " Ергенът " другата седмица, когато колоритът на предаването Габриела Бланко ще бъде изгонена от имението и ще би трябвало да се върне вкъщи. Знаем, че Габи първо беше най-мразената от участничките и оповестена за " най-тъпата " от тях, само че след това се оказа, че това е роля.

Габриела освен сподели духовитост и забележително възприятие за комизъм, само че и се трансформира в безспорна фаворитка на доста фенове с откровеността си и чистите си другарски усеща към Валерия Георгиева и Елисавета, с която станаха като сиамски близнаци.

Именно Елисавета ще пролее горчиви сълзи и ще се озлоби до дъно към Елена след няколко дни, тъй като приятелката й Габи ще напусне формата поради нея. Както към този момент видяхме в анонса, в имението на девойките ще избухне колосален скандал сред Габи и Елена, а Бланко този път няма да успее да сдържи част от гнева си.

Пловдивчанката ще се нахвърли върху Елена с откровени обиди, които ще станат притежание на Евгени Генчев и то стремително. Наясно сме, че Габриела пет пари не дава ще остане ли в шоуто, или не, тъй като тя искания към пианиста няма и го съобщи изрично.

Зрителите обаче не желаят да изгубят свежото й възприятие за комизъм и даже радостно бърборене, което е глътка въздух от непрестанните умотворения и морални речи на Пам Велидис и Елена. Както нощес видяхме, даже целувката на Евгени с Елена беше някак... " ск@пена ".

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР