Гнусни слухове за политически разврат и проституция витаят около новата

...
Гнусни слухове за политически разврат и проституция витаят около новата
Коментари Харесай

Позор! Баджаначката на Николина Ангелкова обслужвала политици за пари?

Гнусни клюки за политически разврат и проституция витаят към новата красавица, изритала Николина Ангелкова от спалнята на брачна половинка й Христо. Вещи в софийските потайности се кълнат, че 32-годишната Михаела Цветанова е направила доста повече за доближаването сред ГЕРБ и Политическа партия, в сравнение с Мария Габриел и Николай Денков, взети дружно.

 

Маркетинг директорката на Sotheby’s International Realty, която е и новата жена на притежателя - строителния предприемач Христо Ангелков, била част от мрежа за елитни компаньонки, тренирани от движимости сводници да задоволяват мръснишкия нагон на депутати, министри, шефове на организации, висши служители на реда и “вся остальная сволочь ”, ядяща от държавната хранилка.

 

Запознанството й с някогашния мъж на още по-бившата министърка на туризма от ГЕРБ станала точно по тази линия. “Мишето ”, както дамата е позната в сектора, била ангажирана и стоварена с лимузина в безценен планински хотел, дружно с още десетина платени “политически сътруднички ” с цел да подслади тежък “работен ” семинар на вип деятели от “Продължаваме смяната ”, заседаващи в компанията на едри комисионери и бенефициенти на публични поръчки. 

 

Там бил и шефът на родния Sotheby’s Христо Ангелков, който незабавно си я заплюл за двата дни от престоя. Това не е първият ангажимент на Цветанова в интерес на хората на Кирил Петков, редят вътрешни лица. Тя била измежду най-проверените им фрагменти за утеха и в случай че имаме вяра на източниците си, даже самата Лена Бориславова ревнувала лудо от оправната мацка. В общественото пространство се размята фотография на Кирил Петков, прегърнал буйно Михаела. От другата му страна е някогашната адреналинка Жасмина, която в миналото също практикуваше античната специалност, само че към този момент е честна брачна половинка и носи семейството Маджид.

 

Въпреки, че тогавашната му жена Николина е измежду върхушката на ГЕРБ, Христо Ангелков предпочитал компанията на променкаджиите. Нещо повече - негови кумове са не кои да е, а самият Даниел Лорер и брачната половинка му Виолета.

 

Така в танци, смешки и закачки, госпожица Цветанова му станала фаворитка и лека бавно от клиент, той се издигнал до неин непрекъснат ухажор, а по-късно и до избраник. И освен това - без да подозира, че новата му дребна женичка го е овековечила в цяла директория креватни СРС-та, босът на Sotheby’s я пуснал в кошарата, правейки я маркетинг шеф на елитната международна компания за недвижими парцели. Какво мислят задграничните притежатели на марката за обстоятелството, че у нас за имиджа им се грижи платена труженичка, оставаме в незнание.

 

Както читателите могат да се досетят, виновната работа, вършена от Михаела Цветанова, не била по силите на класическите хостеси и бръмчалки. Сутеньорите, които между другото, били някогашни чиновници на службите, наемали прилични на тип, добре образовани и лустросани кокони като нея, които да пускат за забавление на участниците във властта. Излишно е да споделяме, че хубавелките подробно филмирали и записвали костюмираните си клиенти, а босовете им разполагали с дебела порно сбирка против де що има управник.

 

Кога ще лъсне присъединяване на Христо Ангелков в перверзните оргии на ръководещите и по какъв начин това ще рефлектира върху репутацията на Sotheby’s, следва да забележим.

Тагове: Николина Ангелкова Михаела Цветанова Кирил Петков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР