Глутница от бездомни кучета са нападнали и захапали по дупето

...
Глутница от бездомни кучета са нападнали и захапали по дупето
Коментари Харесай

Свирепо нападение: Глутница озверели кучета наръфаха задните части на актьор

Глутница от бездомни кучета са нападнали и захапали по дупето артиста Иван Тодоров, разкри пред „ Телеграф “ самият той.

Неприятният случай се е случил в Благоевград във вторник сутринта към 8,40 часа, откакто е завел огромното си дете на детска градина. Срещу съда имало градинка, която четириногите били завладяли и смятали за своя територия.
 
“Вървях по основната и гледах дали магазинът за цветя е отворен, да взема букет за брачната половинка. Едно куче ме залая, а по-късно към мен се спуснаха още няколко. С нищо не съм ги предизвикал, само че видях, че нещата отиват на бой. Бяха 6 кучета от всевъзможен диаметър, озверели – виждал съм сходни обстановки, само че в никакъв случай не съм си мислел, че иска ми се случат “, описа Тодоров. Той почнал да се пази с ръце и крайници, оглеждайки се по какъв начин да се избави.

„ Паднах на земята и усетих, че едно от кучетата ме захапа за дупето, по този начин да се каже – перфориран съм в меките елементи. Кръв ми течеше от ръката, скъсани дънки, охлузвания. Едва съумях да се скрия в постройката на съда. После отидох до болничното заведение, само че се оказа, че докторът е на ликвидиране в Сандански. Направиха ми превръзки, биха ми инжекции срещу тетанус, а до 14 март по график би трябвало да ми ударят и 6 срещу бяс. Най-много съм шокиран, като разбрах какъв брой доста такива случаи има. Затова взех решение да дам публичност на случая, защото това е проблем, който би трябвало да се реши. Защото в случай че беше дете или възрастен човек, кучетата щяха да ги раздерат, само че към този момент щеше да е късно “, показа още 41-годишният артист, който към този момент бил въоръжен със спрей, само че не вярвал, че това е решение

Той обмисля да си извади здравно и да заведе иск против общината за случая.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР