Глупостта, която правиха мандат след мандат политици, да ни обясняват,

...
Глупостта, която правиха мандат след мандат политици, да ни обясняват,
Коментари Харесай

Каракачанов: В армията проблемите са много


Глупостта, която вършиха мандат след мандат политици, да ни изясняват, че като влезем в НАТО всичко ще завърши, надали не някой различен ще ни пази и ние единствено ще ръкопляскаме и ще вървим на Гергьовденския церемониал и като влезем в Европейския съюз някой ще ни храни, лъсна, че беше една гола агитация. Истината е, че 27 години в армията след толкоз доста промени има повече проблеми, в сравнение с преди да стартират промените.

Това сподели във Варна вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов, съобщи кореспондентът на БГНЕС от морската столица.

Военният министър сподели още, че има и демотивация на персоналния състав разследване на съкращенията, уволненията, на безпаричието. „ Това са неща, за които би трябвало да се приказва и да не се позволяват в бъдеще, тъй като аз през днешния ден съм министър, на следващия ден – няма да съм ”, сподели още Каракачанов.

Днес във ВВМУ „ Н. Й. Вапцаров ” се организира церемониален обред по полагане на военна клетва от курсантите „ Випуск 2022 ” за Военноморските сили и „ Випуск 2023 ” за Военномедицинска академия. 19 млади курсанти за Военноморски сили, от които 17 младежи и 2 девойки и 19 военни лекари, от които 4 младежи и 15 девойки прекрачиха прага на Морското учебно заведение на 18 август. През тази образователна година за първи път в България МУ-Варна, взаимно с военно здравна академия и ВВМУ дадоха опция и за компетентност „ Военен доктор ”. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР