Глупакът трябва да се убива с мълчание, защото иначе и

...
Глупакът трябва да се убива с мълчание, защото иначе и
Коментари Харесай

Борисов за Петков: Глупакът трябва да се убива с мълчание, защото иначе и ти ставаш глупак

Глупакът би трябвало да се убива с безмълвие, тъй като другояче и ти ставаш простак. Радичков го е споделил, не аз. Така Бойко Борисов разяснява напъните на Кирил Петков за лидерски спор и абсурда, разразил се нощес в ефира на бТВ.
Лидерът на ГЕРБ разяснява горещите настоящи политически тематики на среща в централата на партията с представители на родния туристически бизнес. Експертите направиха и своите оферти за възстановяване на рекламата на страната на непознатите пазари.

" Радваме се, че достигнахме до най-важното за нас решение, че туризмът в България фактически е предпочитан и би трябвало да се обърне съществено внимание. Има несъвместими неща, които неотложно би трябвало да бъдат решени. Само мога да допълня, че в действителност би трябвало да има такава камара и нещата да бъдат в ръцете на туризма, не би трябвало категоризацията да бъде позволение за работа “, сподели различен участник на срещата.
" Гласът на бизнеса би трябвало да бъде единен в една организация със мощен глас и престиж “, добави различен предприемач от туристическия отрасъл.
" Ние всеки ден се срещаме с работодатели и синдикати, тъй като така наречен политическа класа, излезе отвън надзор “, сподели Борисов.

Той увери, че ставката за Данък добавена стойност ще остане 9% по този начин, както от ГЕРБ са го създали, в опит да оказват помощ на бизнеса след коронавирус пандемията.
Срещата през днешния ден е да ви кажем дали партията стои зад подобен документ - да, стои зад подобен документ. Нещата на 90% са изпълними, акцентира експремиерът.

“Благодаря ви и да си пожелаем в неделя триумф! “, приключи срещата Бойко Борисов.

 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР