Глория отново прикова погледите върху себе си. Този път гранд

...
Глория отново прикова погледите върху себе си. Този път гранд
Коментари Харесай

Глория захвърли дрехите и остана само по сако

Глория още веднъж прикова погледите върху себе си. Този път гранд дамата на българската попфолк музика показа класно фото, което накара почитателите ѝ да притаят мирис.

На фотографията, която за следващ път потвърждава, че певицата показва съблазън, подправен с висок жанр и изтънченост, изпълнителката театралничи по бяло сако, което е по този начин отметнато, че да разголва едното ѝ рамо.

Едното коляно и част от бедрото на Глория също не са покрито, прикавнаща като че ли за сантиментална среща.

Кадъра певицата е придружила с трогателно послание към публиката, в което показва любовта и благодарността си към нея.

"Бог ме благослови с подобен гений - да пея и да доближавам до най-фините струни на сърцата на публиката си! Музиката и моите почитатели са най-голямата ми пристрастеност и към този момент съвсем 30 години вървим дружно по моя дълъг, трогателен път като певица. Да направиш света по-добро място посредством музика е най-прекрасното възприятие! Всеки ден съм признателна на ориста си! Една позната и незнайна Глория, която показва себе си посредством магията на музиката! Радвам се, че мога да те сюрпризирам всякога и че си до мен в положително и неприятно! Да бъда неизчерпаема и в кръвта си! Благодаря ви най-искрено за любовта, топлината, разбирането и поддръжката през годините!
Винаги ваша,
Глория! ", написа 48-годишната фолкзвезда.

"Страхотна си! Благодаря, че към този момент толкоз години не спираш да ни радваш с прелестни стойностни песни, клипове, с невероятни концерти и планове ", разясняват феновете ѝ в Инстаграм.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР