Глория даде интервю за сръбска медия. Примата на фолка призна

...
Глория даде интервю за сръбска медия. Примата на фолка призна
Коментари Харесай

Глория унижи гаджето си Добри

Глория даде изявление за сръбска медия. Примата на фолка призна пред водещия, че има куп ухажори и по никакъв начин не е лесна. За гаджето си Добромир, което назова „ момче ” и дори не загатна името му, показа, че цели пет години я ухажвал преди тя да му даде късмет да се допре до нея. За похлупак добави, че чака да види дали ще оцени шанса, който му е дала.

“Да, не съм сама. Имам толкоз доста обожатели, толкоз доста почитатели… И това ми стига! Влюбена съм в песента, в публиката и това е! Ако е писано да има човек до мен за по-дълго време – ще се случи! Имаше едно момче, което 5 години ме ухажваше. Не е толкоз обикновено и елементарно да се стигне до мен. Дадох късмет и просто в този момент ще забележим какво ще се случи. Няма да му е елементарно! ” – сподели тя.

Глория не влезе в детайлности за мъжа, с който е сега и не разкри неговото име, само че въпреки всичко даде да се разбере, че появилите се техни общи фотоси в общественото пространство са точно с индивида, на който е дала късмет да се допре до нея.

“Наистина не съм толкоз лесна някой да стигне до мен и в действителност преди време ме свързваха с човек, с който се появиха много фотоси и така нататък Но нашето другарство е от 5 години. Така че доста самообладание се изискваше от негова страна и просто взех решение да дам късмет, а какъв брой ще го оцени, това зависи единствено от него ” – изясни звездата пред “Maximalno Opusteno ” по DM SAT.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР