Глобално проучване на АССА (Асоциация на сертифицираните счетоводители) разкрива, че

...
Глобално проучване на АССА (Асоциация на сертифицираните счетоводители) разкрива, че
Коментари Харесай

44% от счетоводителите обмислят промяна на позицията или местоработата си

Глобално изследване на АССА (Асоциация на сертифицираните счетоводители) разкрива, че 44% от младите счетоводители в международен мащаб чакат да сменят позицията или работодателя си през идващите 12 месеца. Това беше обявено в границите на кръгла маса, която АССА провежда в София с присъединяване на представители на консултантския бизнес, BPO промишлеността и висши образователни заведения, с цел да бъдат разисквани българските вероятности за набиране на професионални счетоводители и инспектори въз основа на резултатите от международното изследване на АССА за трендовете в развиването на експертите.

Проучването е извършено измежду над 8000 професионални счетоводители от 148 страни, в това число и България, като въпросите, които им бяха заложени, бяха свързани с работата им в бъдеще, стремежите им за професионално развиване и с провокациите в специалността.

Един от главните заключения от изследването е, че международният дефицит на експерти е проблем за работодателите, които се пробват да задържат по-амбициозните си чиновници, които търсят повече от това, което им...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР