Глоба за непристойно поведение получи мъж, разхождал се гол във

...
Глоба за непристойно поведение получи мъж, разхождал се гол във
Коментари Харесай

Мъж се разходи гол във варненски мол

Глоба за непочтено държание получи мъж, разхождал се гол във варненски мол.

В ранния следобяд на 15 декември предходната година 42-годишният ексхибиционист паркирал автомобила си на едно от подземните равнища на комерсиалния център. Оставил си облеклата в колата и почнал да се разхожда гол към нея, до момента в който си правел видеоклип.

Преминаваща през паркинга жена го видял и на собствен ред направила запис на своя телефон. После го посочила на продавачка в мола, която алармирала охранителите. Тяхната инспекция открила, че камерите  на паркинга също са запечатали непристойните дейности.

Според Варненския районния съд с държанието си мъжът е нарушил публичния ред и спокойствието на жителите, защото постъпката му е  извършена на обществено място, в многолюден регион и в светлата част от денонощието, когато държанието му е могло да бъде възприето от огромен кръг жители, в това число деца.

Административното наказване, което е наложено на ексхибиционистта, е санкция от 400 лв..

Решението на съда предстои на обжалване в 24-часов период, като при положение на тъжба производството пред окръжния съд е планувано за 5 март от 13 часа, оповестяват от районния съд в морския град.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР