Глоба от 1000 лева е наложена на варненската фирма Б

...
Глоба от 1000 лева е наложена на варненската фирма Б
Коментари Харесай

Глобиха варненска фирма за отсичане на дървета

Глоба от 1000 лв. е наложена на варненската компания „ Б – 104 “ ЕООД поради отрязване на дървета. Това сочи докладът за контролната активност на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Варна за месец април, научи.

Регионалната ревизия по околната среда и водите е направила 17 инспекции във връзка биологичното многообразие. От тях една е във връзка регистрацията на ловни титли от жираф във Варна, представляващи 8 броя инкрустирани кости, импортирани от Южноафриканска Република. При осъществената инспекция е открито, че ловните титли са маркирани и няма открити нередности.

Инспекция е осъществена и след сигнал на „ Зелен телефон “ за камиони, които засипват дере със земна маса и строителни боклуци в околност „ Пчелина “ на ул. „ Патриарх Максим “.

Сигналът е препратен по подготвеност до Община Варна. Представители на общината са направили инспекция на място и са открили изхвърляне на изкопна земна маса от товарен автомобил в аграрен парцел, който е общинска благосъстоятелност. На нарушителя е изпратена покана за сформиране на акт и е обещано наставление за прекратяване изхвърлянето на земна маса и неотложно разчистване на позволеното замърсяване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР