Гледайте как изглеждат Санибел и Форт Майерс Бийч, докато ураганът Идалия се приближава до Флорида

...
Общностите в Югозападна Флорида, засегнати от урагана Иън миналата година,
Коментари Харесай

Общностите в Югозападна Флорида, засегнати от урагана Иън миналата година, включително Санибел, Форт Майерс Бийч и остров Марко, започнаха да усещат последиците от Идалия във вторник докато засилващият се ураган се приближава до щата Съншайн.

Видеоклиповете, заснети от репортери и жители, показват крайбрежни наводнения и силни пориви на вятъра в райони, които все още се възстановяват от опустошението на Иън, което уби повече от 100 души и причини милиарди долари щети.

Гледайте кадрите:

Водата нахлува в достъпа до плажа в Санибел

Остров Санибел в окръг Лий започна да изпитва малки крайбрежни наводнения във вторник. Sanibel Causeway, единственият начин за влизане и излизане от острова с кола, имаше силен дъжд във вторник следобед, който повлия на видимостта на шофьорите.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Идалия е се очаква да удари като ураган от категория 3. Кога ще затворят летищата във Флорида?

Ветровете се усилват във Форт Майерс Бийч

Тайм Скуеър във Форт Майерс Бийч — все още възстановяващ се от Иън — започна да се наводнява във вторник, когато вятърът започна да се усилва.< /p>

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Флорида се подготвя за урагана Идалия. Вятър със скорост 125 мили в час, очакван прилив на буря от 15 фута

Няколко предупреждения за торнадо на остров Марко

Районът на остров Марко и Неапол в окръг Колиър е бил под най-малко три отделни предупреждения за торнадо като от 14 часа вторник. Някои пътища в Неапол бяха леко наводнени. Междувременно часовете в държавните училища не бяха отменени във вторник и трябваше да продължат в сряда.

RE ОЩЕ РЕКЛАМА: Пропуснахте ли последната данъчна ваканция за урагани във Флорида? Ето как да спестите от консумативи

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР