ГЛЕДАЙТЕ: Демократът от Хавай се опитва да накара Байдън да пие вода в неудобен момент

...
Президентът Байдън имаше неудобен момент със сенатора от Демократическата партия
Коментари Харесай

Президентът Байдън имаше неудобен момент със сенатора от Демократическата партия на Хаваите Брайън Шац в понеделник, докато беше на пътуване до щата, който все още се тресеше от опустошителните горски пожари, които убиха в най-малко 114 души и остави стотици други в неизвестност по-рано този месец.

В края на пресконференция след преглед на щетите от горския пожар в Лахайна на Мауи, Шац беше вдигнат от микрофона на подиума, предлагайки глътка от вода на Байдън, който не отговори, преди неловко да се отдалечи.

Изглеждаше сякаш Байдън чу Шац, но не е ясно защо не отговори.

< p>Fox News Digital се свърза с офиса на Шатц и Белия дом за коментар.

Посещението на Байдън дойде на фона на критики от двете страни на пътеката, че той публично мълчи по отношение на Хаваите и жителите му след трагичния пожар .

Критиките започнаха, след като Байдън, който беше на почивка на плаж в Делауеър, беше попитан за нарастващия брой на смъртните случаи на Хаваите и каза, че „няма коментар“. Забележката беше широко осъдена като пренебрежителна към борбата, която хавайците издържаха.

Окръг Мауи и потвърдиха броя на загиналите в неделя, но този брой може да се увеличи, тъй като разследващите продължават издирването района.

Лорънс Ричард от Fox News допринесе за този доклад.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР