Гледаме настоящето и бъдещето, но важно е да помним и

...
Гледаме настоящето и бъдещето, но важно е да помним и
Коментари Харесай

Бойко Борисов във Варна: Промяната се оказа най-голямата пирамида! Обра ви за 7 месеца и върна страната 10 години назад !

Гледаме сегашното и бъдещето, само че значимо е да помним и предишното. Съюз на демократичните сили измъкна страната от рецесията на комунизма. ГЕРБ я измъкна от гръцката рецесия, от миграционната и от Ковид рецесията. Заедно имаме решение за излизане от актуалната рецесия, която сполетя България след ръководството на Промяната.Това сподели водачът на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов в препълнената зала в ДКС във Варна, като предложения на трибуната дружно с претендентите от варненската листа на ГЕРБ/СДС и евродепутата Александър Йорданов.

”Промяната се оказа най-голямата пирамида, която ви обра за 7 месеца по този начин майсторски, че върна страната 10 години обратно. Всеки ден за всеки литър гориво месеци наред ви вземаха по 1.20 лева от джоба, главните храни са поскъпнали с над 60%. Това е скритият налог, който плащаме поради некадърното ръководство.Ако си имал 10 000 лева, след ръководството на Кирил и Асен към този момент имаш 5000 лв. ”, сподели Борисов и образно с графики за растежа на цените и взетите милиарди дълг изясни по какъв начин българите обедняха от рекордната инфлация и кражбите на някогашните ръководещи посредством медиатори и пари в офшорки.

Лидерът на ГЕРБ уточни: „ Ние имаме решения за цените на горивата. Трябва да се постави мито от 1 лева Казват, че Борисов единствено говорел, че щял да го направи. Не, ние към този момент сме го правели. 12 години държах инфлацията на 0, 5%. ” Борисов още веднъж напомни, че държавното управление му остави 1 млрд.лева за довършването на Автомагистрала „ Хемус ”, които неизвестно защо бяха изхарчени от някогашния финансов министър Асен Василев. Служебният районен министър на Радев назова идиотия прекъсването на строителство на автомагистралата. " Много обичам Варна, доста желая да е перлата на Черноморието, помните по какъв начин всяко лято идваха държавници, министър председатели, цяла Европа знаеше за Варна. Хайде да довършим „ Хемус ”! На 2 октомври гласувайте за ГЕРБ/СДС, тъй като ние знаем по какъв начин да го създадем! ”, прикани варненци Борисов. Факт е, че разочарованието от Кирил и Асен е толкоз огромно, че даже аз не мога да предложа на нашите членове и симпатизанти взаимно съдружничество с Промяната, беше безапелационен той. Кметът на Варна Иван Портних напомни десетките значими, само че блокирани от Промяната планове за морската столица, както и това, че част от бюджета й беше пратена в съда.

Борисов изрази паниките си от частичната готовност в Русия, от продължаващата война против Украйна. „ По-трудно и рисково време през последните 50 години не е имало, би трябвало да имаме мощна страна ”, сподели още водачът на ГЕРБ.

България я сполетя бедствието на нахалното предпочитание за безконтролна власт. Онези, които се оповестиха за умни и красиви, се оказаха безумни и красиви. Правителството на Бойко Борисов им остави работеща страна, а те пристигнаха с чук и трошаха.Освен чук в главите си имат и сърп. Това сподели лидерът на варненската листа на ГЕРБ/СДС Даниел Митов.

Всички в Брюксел схванаха, че компроматите против ГЕРБ и Бойко Борисов са скалъпени. Черният ПР цели да отклони вниманието на хората от кражбите и измамите на Промяната. Грозните билбордове и брутални клипове са израз на безсилието на шайката на харвардските измамници, уточни Красен Кралев, втори в листата на ГЕРБ/СДС –Варна.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Пресцентър " Политическа партия ГЕРБ, Съюз на демократичните сили "

Парламентарни избори 2022
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР