Гледаме настоящето и бъдещето, но важно е да помним и

...
Гледаме настоящето и бъдещето, но важно е да помним и
Коментари Харесай

Бойко Борисов във Варна : Промяната се оказа най-голямата пирамида! Обра ви за 7 месеца и върна страната 10 години назад !

Гледаме сегашното и бъдещето, само че значимо е да помним и предишното. Съюз на демократичните сили измъкна страната от рецесията на комунизма. ГЕРБ я измъкна от гръцката рецесия, от миграционната и от Ковид рецесията. Заедно имаме решение за излизане от актуалната рецесия, която сполетя България след ръководството на Промяната.

Това сподели водачът на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов в препълнената зала в ДКС във Варна, като предложения на трибуната дружно с претендентите от варненската листа на ГЕРБ/СДС и  евродепутата Александър Йорданов.

" Промяната се оказа най-голямата пирамида, която ви обра за 7 месеца по този начин майсторски и върна страната 10 години обратно. Всеки ден за всеки литър гориво месеци наред ви вземаха по 1.20 лева от джоба, главните храни са поскъпнали с над 60%. Това е скритият налог, който плащаме поради некадърното ръководство.Ако си имал 10 000 лева, след ръководството на Кирил и Асен към този момент имаш 5000 лв. ", сподели Борисов и образно с графики за растежа на цените и взетите милиарди дълг изясни по какъв начин българите обедняха от рекордната инфлация и кражбите на някогашните ръководещи посредством медиатори и пари в офшорки.

Лидерът на ГЕРБ уточни: " Ние имаме решения за цените на горивата. Трябва да се постави мито от 1 лева Казват, че Борисов единствено говорел, че щял да го направи. Не, ние към този момент сме го правели. 12 години държах инфлацията на 0, 5%. " Борисов още веднъж напомни, че държавното управление му остави 1 млрд.лева за довършването на Автомагистрала " Хемус ", които неизвестно защо бяха изхарчени от някогашния финансов министър Асен Василев. Служебният районен министър на Радев назова идиотия прекъсването на строителство на автомагистралата. Много обичам Варна, доста желая да е перлата на Черноморието,  помните по какъв начин всяко лято идваха  държавници, министър председатели, цяла Европа знаеше за Варна. Хайде да довършим " Хемус "! На 2 октомври гласувайте за ГЕРБ/СДС, тъй като ние знаем по какъв начин да го създадем! ", прикани варненци Борисов.

Факт е, че разочарованието от Кирил и Асен е толкоз огромно, че даже аз не мога да предложа на нашите членове и симпатизанти взаимно съдружничество с Промяната, беше безапелационен той.  Кметът на Варна Иван Портних уточни  десетките значими, само че блокирани от Промяната планове за морската столица, както и това, че част от бюджета й беше пратена в съда.

Борисов изрази паниките си от частичната готовност в Русия, от продължаващата война против Украйна. " По-трудно и рисково време през последните 50 години не е имало, би трябвало да имаме мощна страна ", сподели още водачът на ГЕРБ.

България я сполетя бедствието на нахалното предпочитание за безконтролна власт. Онези, които се оповестиха за умни и красиви, се оказаха безумни и красиви. Правителството на Бойко Борисов им остави работеща страна, а те пристигнаха с чук и трошаха.Освен чук в главите си имат и сърп. Това сподели лидерът на варненската листа на ГЕРБ/СДС Даниел Митов.

Всички в Брюксел схванаха, че компроматите против ГЕРБ и Бойко Борисов са скалъпени. Черният ПР цели да отклони вниманието на хората от кражбите и измамите на Промяната. Грозните билбордове и брутални клипове са израз на безсилието на шайката на харвардските измамници, уточни Красен Кралев, втори в листата на ГЕРБ/СДС –Варна.

Повече вижте във видеото!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР