Гледам, че медиите пърхат, тичат по коридорите в парламента... Бъдете

...
Гледам, че медиите пърхат, тичат по коридорите в парламента... Бъдете
Коментари Харесай

Сидеров: И Каракачанов, и Симеонов, и Бате Харо може да води листата

Гледам, че медиите пърхат, тичат по коридорите в Народното събрание... Бъдете спокойни, няма проблеми в границите на ръководещата коалиция. Вижте, евроизборите към този момент са обособена тематика. Засега от ден на ден се обрисува да не се явим дружно, само че ще забележим. Това сподели в студиото на утринния блок на Българска национална телевизия водачът на "Атака " и ръководител на ПГ на Обединените патриоти Волен Сидеров.

,,В случай че се явим дружно, листата за евроизборите може да я води всеки. Може да я води и Красимир Каракачанов, и Валери Симеонов, Бате Харо, може да води листата, в случай че изиска. Но това не е от такова значение. По-важни са посланията и това каква ще бъде програмата, какви ще са програмните ни планове. Що се касае до мен, аз в никакъв случай не съм изявявал предпочитание да повеждам листа... не знам от кое място изваждате такива намерения'', разяснява Сидеров.

,,Проблемът е, че ние нарушаваме европейските правила, като вършим предел за влизане в Европарламента от 5,8%. Това е един висок за по-малките партии предел и по този начин на процедура се получава единствено една игра сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия кой ще бие, нещо като "Левски " и ЦСКА. Това е нещо, което би трябвало да се регулира'', счита водачът на "Атака ".

,,В момента от "Атака " поддържаме ръководството парламентарно със седем индивида. Дали мога да мина в съпротива? И това е възможно'', приключи Волен Сидеров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР