Гледах го притеснено Първо се навика на военния министър, че

...
Гледах го притеснено Първо се навика на военния министър, че
Коментари Харесай

Радослав Бимбалов: Диагноза премиер - накара се на Каракачанов, Нинова и Брюксел и ни издърпа ушите

" Гледах го обезпокоеното
Първо се навика на военния министър, че пускал президента във военните бази. „ Ми по какъв начин да го спра да върви, по конституция има право “ измрънка отговорно Каракачанов от другата страна на видео-връзката. „ Тогава Мутафчийски да не ми желае доброволци! “ отсече министър председателят и отряза благотворителността и емпатията в поверената му страна, в обществената мрежа Facebook.
 Борисов: Ние не сме богопомазани като президента Радев, по тази причина се разделихме и с шефа на РЗИ (ВИДЕО) Борисов: Ние не сме богопомазани като президента Радев, по тази причина се разделихме и с шефа на РЗИ (ВИДЕО)
Призовавам всички българи да се пазят и следват наредбите на здравните управляващи. Коронавирусът е тежко заболяване. Всички министри и е...
" Представих си това малко дете в Барселона... стана ми тъжно.
Съвестта му била чиста, а стопанската система на Европа се срутила, тъй като никой в Брюксел не го чул. „ Теа 750 милиарда, за които още не сме почнали процедура да се взимат, към този момент са стотинки! “ – отсече финансовият гуру Борисов и с това узакони европейска инфлация в размер на най-малко билион и половина %.
. Тя си го отнесе, тъй като наричала бюджет 2021 „ избирателен “. „ Не, следизборен бюджет е това “, изкрещя министър председателят. С това той анулира всички възможни избори, предварителни или не. За него те са завършили.
И за ограниченията против епидемията се изрече, естествено. Раздавал „ 50 лв. и нещо там на първа линия “. Откровено до болежка, само че не е негова. Наша е.
 Корнелия Нинова: Този бюджет ще задълбочи рецесията във всички направления Корнелия Нинова: Този бюджет ще задълбочи рецесията във всички направления
" Този бюджет краде от бъдещето. Той ще задълбочи рецесията във всички направления ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в предаването " Л...
После ни се навика, че не разбираме всичко, което прави той за нововъведенията и високите технологии . „ Строиме суперкомпютри! “, посочи Борисов. Не знам по какъв начин си показва, че се строи компютър, само че ДА, вярно четете, към този момент станаха няколко. Дано единият си го вземе у дома, та най-малко идващият път да ни ръководи с по-свястна камера, че качеството беше кошмарно.
„ Не ни харесват… И ние не ги харесваме “. Култово признание, благодаря.
Днес министър председателят сподели образно по какъв начин се управлява страна – болен, от у дома. Както постоянно – загрижено, персонално, тъй като му е бащиния.
Но най-много като в действителност болен човек… "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР