Главният технологичен директор на Tether Holdings Ltd., Паоло Ардоино, не

...
Главният технологичен директор на Tether Holdings Ltd., Паоло Ардоино, не
Коментари Харесай

Империята Tether вече има нов главен изпълнителен директор

Главният софтуерен шеф на Tether Holdings Ltd., Паоло Ардоино, не е необятно приет в крипто промишлеността.

Това обаче може да се промени, защото той влиза в ролята на основен изпълнителен шеф на един от водещите бизнеси в бранша, наблюдавайки постоянна монета на стойност $84 милиарда.

За разлика от някои свои сътрудници, които постоянно се появяват на обществени места, Ардоино, италиански софтуерен инженер, който наближава 39-ия си рожден ден, поддържа невисок профил.

Докато останалата част от управлението на Tether остава дискретна, Ардоино импровизирано съставлява компанията, най-вече посредством обществените медии, изявленията в медиите и понякога конференции в промишлеността.

USDT на Tether, цифров токен, привързан с щатския $, означи забележителен растеж в обръщението си през последната година, като затвърди позицията си на пазара на постоянни монети, който в този момент съставлява съвсем 70%. Той играе решаваща роля в метода, по който вложителите ръководят своите цифрови активи.

И въпреки всичко, макар систематичното си значение, продължава да липсва забележителна бистрота във връзка с интервенциите на Tether. През 2021 година компанията се сблъска с обществен надзор и заплати над $40 милиона за споразумяване на изказванията за подвеждащи изказвания по отношение на притежаваните от нея обезпечения.

Освен това породиха рецензии по отношение на зависимостта ѝ от търговски скъпи бумаги, които се преглеждат неподходящо от регулаторните органи заради тяхната неликвидност по време на пазарен стрес. Макар че Tether стартира да дава тримесечни атестации на запасите си посредством счетоводна компания от трета страна, те оферират по-скоро лимитирана във времето моментна фотография, в сравнение с цялостен одит.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР