Главният шеф на агенцията по околната среда на ООН предупреди,

...
Главният шеф на агенцията по околната среда на ООН предупреди,
Коментари Харесай

Ръководителят на ООН по околната среда предупреждава за липсата на контрол върху климатичното инженерство

Главният началник на организацията по околната среда на Организация на обединените нации предизвести, че бързането на пробни техники за изстудяване на атмосферата посредством отчасти блокиране на слънцето рискува да навреди на дивата природа, океаните, озоновия пласт и културите, след крах на държавните управления да се спогодят по какъв начин да управляват геоинженерството.

„ За да го разгледаме чисто като риск-риск в границите на климата, какво ще се случи, в случай че не декарбонизираме по отношение на това, което ще се случи, в случай че разположим [климат инженерство]... е подправен роман за цялата световна околна среда “, сподели Ингер Андерсен, изпълнителен шеф на програмата на Организация на обединените нации за околната среда, пред Financial Times.

Нациите не съумяха да поддържат предлагането на Швейцария и Монако за научно проучване група за разглеждане на технология за блокиране на слънчевите лъчи, на заседание на Организация на обединените нации в Найроби предходната седмица.

Резолюцията беше оттеглена след съпротива от група африкански страни, които се притесняват, че тя може да легитимир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР