Главният секретар на президента Димитър Стоянов Димитър Кинов Стоянов е

...
Главният секретар на президента Димитър Стоянов Димитър Кинов Стоянов е
Коментари Харесай

Главният секретар на президента обяви, че Радев има готовност да отвърне на прокуратурата

Главният секретар на президента Димитър Стоянов  Димитър Стоянов Димитър Кинов Стоянов е роден в София. Син е на журналистката Капка Георгиева, основен редактор на предизвести, че президентът Румен Радев е подготвен да даде на обществото целия чат с предприемача Пламен Бобоков, ако Специализираната прокуратурата не го направи.

,,В момента хората виждат единствено някакви обособени фрагменти от чат сред президента Радев и Пламен Бобоков. Когато бъде пуснат целия чат, тогава към този момент ще имаме действителна визия защо става въпрос'', разяснява в студиото на утринния блок на bTV Стоянов и разясни, че Бобоков е бил част от бизнес делегацията на президента обратно във времето, когато са имали посещаване в Армения.

Радев приканва прокуратурата да разгласява неотложно целия му "чат " с Пламен Бобоков

Целта на прокуратурата с този чат е да бъде манипулирано публичното мнение и да се изкара, че президентството е тресавището в тази страна, уточни още основният секретар.

Прокуратурата пусна чат на Пламен Бобков с Prezident - Rumen Radev

Отхвърлям спекулациите, че в чатовете Пламен Узунов е съдействал за издаване на българско поданство на либийски жител. Колко мощен би трябвало да е Пламен Узунов, с цел да задейства цялата машина? Това е несериозно, добави Димитър Стоянов  Димитър Стоянов Димитър Кинов Стоянов е роден в София. Син е на журналистката Капка Георгиева, основен редактор на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР