Главният секретар на МВР се срещна с офицери за връзка

...
Главният секретар на МВР се срещна с офицери за връзка
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР се срещна с офицерите от спецслужбите на САЩ към посолството в София

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи се срещна с офицери за връзка на американските правоприлагащи организации, показани в посолството на Съединени американски щати, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Срещата с офицерите на ФБР, ДЕА, Сикрет сървис, Службата на Съединени американски щати за митническа и гранична защита и офиса на районния офицер по сигурността се организира по самодейност на основен комисар Живко Коцев. Разговорите предоставиха опция за разискване на настоящите аспекти на съдействието в региона на сигурността и вътрешните работи. В хода на срещата бяха набелязани действия за задълбочаване на взаимоотношението в предпочитани за двете страни области като продан на информация, битка с тероризма и проведената престъпност, противопоставяне на трафика на хора, отбрана на правата върху интелектуалната благосъстоятелност, киберсигурност и други

Партньорите от посолството откроиха дългогодишното ползотворно съдействие с Министерство на вътрешните работи, довело до реализирането на редица сполучливи взаимни интервенции за противопоставяне на проведената престъпност.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР