Главният секретар на МВР Живко Коцев потвърди, че в Министерството

...
Главният секретар на МВР Живко Коцев потвърди, че в Министерството
Коментари Харесай

МВР има сигнали срещу Президентството

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев удостовери, че в Министерството на вътрешните работи са постъпвали сигнали против Президентството. Той се базира на предварителни сведения от разпоредена инспекция във всички структури на силовото ведомство, оповестява Нова тв.  

„ Очаквам финален отчет, с цел да стане ясно какъв е техният брой, в кои структури са подавани, какъв е характерът им и какво въобще е тяхното придвижване ”, добави той. Финалните данни ще станат ясни до края на днешния ден.  

„ Предполагам, че са докладвани в Прокуратурата. Но това е мое съмнение. Когато получим окончателния отчет, ще дадем спомагателна информация ”, сподели още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Преди ден, ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски повдигна въпроса какво се случва с инспекциите и каузи по случаи с висока социална сензитивност, свързани с президентската администрация. Преди седмица Делян Пеевски разгласи, че ще търси информация за “пътя на Копринката ” и така наречен “Касиери ” на президента, както и за ролята на Николай Копринков и Сотир Ушев по време на служебните държавни управления на Румен Радев.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР