Главният прокурор Сотир Цацаров е подал искане за сваляне на

...
Главният прокурор Сотир Цацаров е подал искане за сваляне на
Коментари Харесай

Не е имало човешка намеса около болтовете на автомобила на Лозан Панов

Главният прокурор Сотир Цацаров е подал искане за събаряне на имунитета на двама народни представители, единият от които е от политическа партия ГЕРБ. Това съобщи по време на брифинг говорителката на прокуратурата.

Народният представител Димитър Гамишев е предизвикал гибел на пресичащ пешеходец. След като той е придобил имунитет в качеството си депутат производството срешу него е било спряно.

Второто искане е обвързвано с досъдебно произвеждане в Пловдив, обвързвано с образуване на пазаруване на гласове, от Манол Генов - сегашен депутат.

Също по този начин основният проектант на Асеновград е бил "мотивиран " от Манол Генов да позволи градеж в предпазена територия, оповестиха от прокуратрата Генов му е заречен да ходатайства пред кмета на Асеновград да му се усили заплатата.

След като се вземе решение от Народното събрание, ще се види кой съд ще поеме делото против Гамишев, прецизираха от прокуратурата.

Не е имало човешка интервенция към болтовете на автомобила на Лозан Панов. Това стана ясно от преписката, която бе прочетена по време на брифинга.

Единствено в град Берковица е имало едни 15 минути, в които водачът твърди, че е оставил автомобилът без контрол. Много в детайли е разказано, минута по минута, държанието на водача и г-на Лозан Панов.
Обясненията на Лозан Панов и и водача опонират на трима специалисти, чиито изводи се базират на науката, стана ясно от информацията изнесена от прокуратурата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР