Главният прокурор Иван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19

...
Главният прокурор Иван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19
Коментари Харесай

Иван Гешев обсъди приоритетите на прокуратурата с великотърновски магистрати

Главният прокурор Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във взе участие в работно заседание с великотърновски магистрати от Апелативна, Окръжна и Районна прокуратура, оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Велико Търново.

В срещата участваха и със следователи от Окръжния следствен отдел на ОП-Велико Търново. Посещението е част от продължаващата обиколка на основния прокурор в петте апелативни региона на страната.

Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във разиска целите на прокуратурата през актуалната година и благодари на сътрудниците си за положителните резултати от работата им и положените старания в полза на българските жители.
5
След срещата основният прокурор, съпроводен от апелативния прокурор на Велико Търново Таня Недкова и окръжния прокурор Христо Христов, се срещна персонално с изискванията на работа на прокурорите и чиновниците в Съдебната палата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР