Главният прокурор Иван Гешев, заедно с окръжния прокурор от Плевен

...
Главният прокурор Иван Гешев, заедно с окръжния прокурор от Плевен
Коментари Харесай

Гешев в САЩ обсъжда инцидентните прояви на антисемитизъм у нас

Главният прокурор Иван Гешев, дружно с окръжния прокурор от Плевен и ръководител на Асоциацията на прокурорите в България Владимир Николов организираха срещи с представители на най-големите еврейски организации в Съединени американски щати. Иван Гешев отпътува за Съединените щати в разгара на абсурда у нас с от 1 май, незабавно след визитата му в Турция. Също по този начин не ставаше ясно и каква е задачата на визитата в Съединени американски щати, а през днешния ден от пресцентъра на прокуратурата декларират, че то е по покана на Михаел Лауфер, ръководител на Борда на шефовете на Американското ционистко придвижване.

Докато у нас тече следствието, основният прокурор се е срещнал в Съединени американски щати с представители на най-големите еврейски организации в Съединени американски щати - Американското ционистко придвижване, Американският еврейски комитет, Световният еврейски конгрес, " B`nai B`rith International " - най-старата еврейска социална организация, Лигата срещу поругаването и Конференцията на президентите на американски еврейски организации. Тема на диалозите са били противодействието на антисемитизма, като американските представители са били осведомени с  и с построяването на монументи у нас, отдадени на спасяването на българските евреи.

Въпреки че съгласно Гешев българският народ обичайно демонстрира емпатия към еврейската общественост и в съпоставяне със Западна Европа " антисемитизмът е по-скоро инцидентна демонстрация, а не наклонност ", той поредно твърди, че българските институции поредно водят битка с тези феномени и издигна тематиката като съществена за мандата си.

От пресцентъра на прокуратурата показват, че представителите на най-големите еврейски организации в Съединени американски щати показаха своята безапелационна поддръжка към основния прокурор Иван Гешев във връзка осъществения против него атентат на 1 май.

Припомняме, че основният прокурор даде своя точно от Съединени американски щати в диалог с Българска национална телевизия и то това стана откакто вътрешният министър Иван Демерджиев го опроверга от парламентарната естрада, че в колата по време на случая, както направи в самия ден.
 Борислав Сарафов пита Гешев за какво мълча цяла седмица?
Борислав Сарафов пита Гешев за какво мълча цяла седмица?

Израелският специалист доведен от Ясен Тодоров " по предписание на господин Гешев "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР