Главният прокурор Иван Гешев няма да бъде отстранен от поста,

...
Главният прокурор Иван Гешев няма да бъде отстранен от поста,
Коментари Харесай

Костадинов: Гешев няма да се даде без бой

Главният прокурор Иван Гешев няма да бъде отхвърлен от поста, той най-вероятно ще си довърши мандата, предвижда по Нова телевизия водачът на “Възраждане ” Костадин Костадинов. “Този човек няма да се даде без пердах. Освен това зад него е стои прокуратурата, която е йерархична конструкция ”, съобщи той по Нова телевизия. Според Костадинов Гешев продължава да има и постоянна поддръжка във Висшия правосъден съвет.



Лидерът на “Възраждане ” съобщи също, че спорът на върха на прокуратурата и спора с ГЕРБ и Бойко Борисов е “класическа мафиотска междукланова война ”. Той изясни също, че не се тормози да бъде обиден от спора, тъй като партията му стои настрана от такива спорове.

На въпрос на водещите дали обстановката към Гешев ще повлияе повече на ГЕРБ или на Движение за права и свободи, Костадинов отвърна с различен въпрос: “Вие виждате ли разлика сред ГЕРБ и Движение за права и свободи? ”

Лидерът на “Възраждане ” съобщи също, че целият спор е резултат от това, че България в последните 30 години построява колониална система, подвластна от Съединени американски щати.



“Американците не са глупави, пробват се да разчистват марионетките си, които ги злепоставят ”, съобщи Костадинов. Той сподели също, че приемането на законите, препоръчани от правосъдния министър Крум Зарков няма да решат проблемите в правосъдната система. “И в този момент в Наказателно-процесуален кодекс има и в този момент процедура са се проверяват магистрати. Проблемът е, че имаме закони, които не се съблюдават ”, съобщи Костадинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР