Главният прокурор Иван Гешев, който не е отговарял на журналистически

...
Главният прокурор Иван Гешев, който не е отговарял на журналистически
Коментари Харесай

Гешев се скри от медиите дори за отчета на прокуратурата

Главният прокурор Иван Гешев, който не е отговарял на журналистически въпроси от близо половин година, не взе присъединяване даже в представянето на годишния доклад на държавното обвиняване за 2020 г. пред медиите. Вместо това неговият представител Сийка Милева дружно с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов регистрираха бомбастични триумфи в оправянето с престъпността през миналата година.

Двамата небрежно изрицитираха квалифицирания отчет, а в края не дадоха възможност на публицистите да задават въпроси и напуснаха събитието. В същото време от пресцентъра на прокуратурата оповестиха, че Иван Гешев е взел участие в публична гала по награждаването на прокурори, следователи и сужители на МВР за проявен висок професионализъм и чудесно осъществяване на служебните отговорности. Сред отличените са зам.-главният прокурор Десислава Пиронева, шефът на ГДБОП Любомир Янев, заместник-окръжният прокурор на Варна Дияна Иванова, както и двама инспектори в ГДБОП в морския град.

Преди церемонията основният прокурор, вътрешният министър Христо Терзийски зам.-главните прокурори Даниела Машева, Десислава Пиронева и Борислав Сарафов, представителят на основния прокурор Сийка Милева, главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов, както и шефовете на ГДБОП и Групово дело „ Национална полиция “ Любомир Янев и Николай Хаджиев са провели работно заседание, на което са набелязали мерки за запазване на публичния ред и сигурността при осъществяване на идните избори за Народно заседание. В Youtube канала на държавното обвиняване беше качен и 18-секунден клип без тон от срещата.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР