Главният прокурор Иван Гешев изказа благодарност към прокурорите и следователите,

...
Главният прокурор Иван Гешев изказа благодарност към прокурорите и следователите,
Коментари Харесай

Гешев: Реалната правосъдна реформа е увеличаване на наказанията за разпространяване на порнография с деца

Главният прокурор Иван Гешев изрече признателност към прокурорите и следователите, както и към чиновниците на ГДБОП-МВР, взели участие в огромната интервенция по противопоставяне на разпространяването на нецензурен материали, за основаването на които са употребявани малолетни лица.

В свое изказване през днешния ден, 18.11.2022 година, преди конференция в Националната следствена работа, на която бяха показани детайлности за интервенцията, основният прокурор акцентира, че действителната правна промяна би било увеличението на наказванията за разпространяване на нецензурен материали с деца, които все още дефинира като алегорични, „ бих споделил смешни ".

„ Реална промяна също е да се дерегистрира колата, в случай че се ръководи от пийнал водач или използвал опиати. Реална промяна е, в случай че откажеш кръвен тест за опиати и алкохол, да се смята, както в доста други европейски страни, че ръководят след приложимост на алкохол и опиати и да носиш не административна, а наказателна отговорност ", добави основният прокурор.

" С работата си сътрудниците опазиха нашите деца и демонстрираха, че институцията прокуратура е постоянна, макар чувството за абдикация на държавните структури ", добави основният прокурор Иван Гешев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР