Главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло

...
Главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло
Коментари Харесай

Иван Гешев с извънредно посещение в Мездра заради трагедията с 8-годишното дете /снимки/

Главният прокурор Иван Гешев и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов посетиха Мездра по отношение на случая, при който в петък бе намерено мъртво 8-годишно дете, оповестиха от прокуратурата.
Двамата се срещнаха с окръжния прокурор на Враца Владимир Сираков, изпълняващия функционалностите областен прокурор на Районна прокуратура - Враца Камен Каменов, наблюдаващия случая прокурор Цветомила Пашовска, шефа на oбластната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца старши комисар Янко Янкoлов, началника на районното ръководство в Мездра Красимир Митов и със следовател Симона Конова.
Главният прокурор Иван Гешев изрази убеденост, че „ ще бъде извършено бързо и всеобхватно следствие, което в оптимално къси периоди да разкрие обективната истина по случая “.
По случая с непрекъсната мярка „ задържане под стража “, е 38-годишен мъж, който е притеглен към наказателна отговорност за осъществено от него закононарушение - причиняване на гибел по несъобразителност, вследствие държане на огнестрелно оръжие и муниции.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР