Главният прокурор Борислав Сарафов иска да знае защо шофьора Начо

...
Главният прокурор Борислав Сарафов иска да знае защо шофьора Начо
Коментари Харесай

Главният прокурор иска да знае защо шофьора Начо Пентелеев е на свобода

Главният прокурор Борислав Сарафов желае да знае за какво водача Начо Пентелеев е на независимост. Той е привикал утре прокурора от Велико Търново Йордан Кожухаров да изясни мярката за неотклонение. Пантелеев е предизвикал тежката злополука, при която в събота вечерта почина футболният треньор Ферарио Спасов.

Очаква се на Кожухаров да бъде назначена инспекция, съобщи Българска национална телевизия. Възможно е още на следващия ден магистратът да бъде неотложно отхвърлен от следствието и то да бъде поето от различен наблюдаващ прокурор, съобщи 24 часа.

По-рано през днешния ден стана ясно, че 24-годишният Начо Пантелеев, който аргументи злополуката край Велико Търново, лишила живота на Ферарио Спасов, е бил пуснат на независимост с най-леката мярка - подписка.

Шофьорът, който е от Лясковец, е със 16 месеца стаж и е карал мощен състезателен мерцедес с доста висока скорост. Хипотезите са за към 150 км/ч. Тя ще бъде открита с експертизи.

Наблюдаващият прокурор, който през днешния ден в 14:00 часа е пуснал с подписка Начо, изясни, че доводът за освобождението му е липса на задоволително информация за непрекъснатото му задържане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР