Главният мениджър на Левски Асен Букарев изрази задоволство от жребия

...
Главният мениджър на Левски Асен Букарев изрази задоволство от жребия
Коментари Харесай

Асен Букарев: Имаме да се доказваме срещу ЦСКА

Главният управител на " Левски " Асен Букарев изрази удовлетворение от жребия за полуфиналите за Купата на България, който опълчи сините против ЦСКА. Той дефинира конфликта като край преди финала и съобщи, че това е добра опция за реванш.

" Добър чоп. Ще решим нещата във край преди финала и отиваме на край. Фаворит няма, само че ние имаме да се потвърждаваме против ЦСКА и чакаме дуелите с неспокойствие ", съобщи координаторът по спортно-техническата активност в " Левски ". Мачовете ще се играят на 13-14 март и 10-11 април следващата година на Националния стадион " Васил Левски ".

Почти несъмнено двата тима ще се срещнат пет пъти в границите на към два месеца. Освен двете срещи за купата следва мач от постоянния сезон на шампионата, както и още два от плейофната фаза. ЦСКА е втори в класирането с 47 точки, а " Левски " е трети с 39.

" Наясно сме, че ни чакат доста мачове. Имаме потребност от необятен и бездънен състав. Апелирам за съблюдаване на положителния звук и колегиалността към тези пет дербита (с ЦСКА). Искам да стане празник за хората и трибуните да са цялостни ", съобщи Букарев

Според него това, че " Левски " е алегоричен хазаин във втората среща, дава преимущество на сините в конфликта. Той добави, че тимът му ще разчита на опита на треньора Делио Роси в шампионатите на директни елиминации. Италианският експерт завоюва Купата на Италия с " Лацио " през 2009 година и игра край с " Палермо " две години по-късно.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР