Главният мениджър на Етър Красимир Балъков коментира победата над Литекс

...
Главният мениджър на Етър Красимир Балъков коментира победата над Литекс
Коментари Харесай

Балъков: На 90% съм наясно кои ще започнат срещу Септември

Главният управител на Етър Красимир Балъков разяснява успеха над Литекс с 2:1 в последната контрола на отбора преди старта на българското състезание. Той съобщи, че във вторник към този момент ще бъде явен на 100% главния състав на отбора за пролетния дял.

Етър надделя Литекс в генералната подготовка

"След лагера в Турция бе обикновено да ни би трябвало малко време да се приспособяваме. Има доста неща да поправяме, само че ще ни би трябвало малко време. Някои неща обаче се случиха добре, момчетата се пробват да ги извършват. Трябва обаче да се приспособяват към българските условия, тъй като терените тук са малко по-бавни, а и климатът е по-различен. Усети се през първото полувреме, че топката върви по-бавно. Надявам се благодарение на хората, които бяха на мача, и на още доста, които ще дойдат, че ще стане добра атмосфера за първия мач. Ние нямаме доста други възможности, би трябвало да излезем и да побеждаваме ", сподели Балъков.

"От вторник към този момент ще се знае кой е главният състав, макар че при нас няма главен състав. Но към този момент на 90 % съм наясно кои ще стартират против Септември. Още един път приветствам почитателите, които пристигнаха в това студено време. Пак моля към тях да бъдат търпеливи, тъй като хубавият футбол не се прави за два дни. Трябва да сме дружно и в сложните моменти. Иначе ще влезем в "Кръга на дявола ", а ние желаеме да си печелим точките и да си реализираме задачите ", добави той.

"Жалко за Иван Петков, в случай че има пукната или счупена костица. Той направи извънредно добра подготовка и е в доста положително положение, само че дано изчакаме точната диганоза. Никола Колев е на антибиотици и се надявам от вторник да е с нас ", приключи основният управител на "виолетовите ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР