Главният лекар на САЩ по инфекциозни заболявания д-р Антъни Фаучи

...
Главният лекар на САЩ по инфекциозни заболявания д-р Антъни Фаучи
Коментари Харесай

Инфекционист номер едно в САЩ с пак предупреждава за коронавируса и икономиката

Главният доктор на Съединени американски щати по инфекциозни болести доктор Антъни Фаучи предизвести сенаторите, че коронавирусът ще се популяризира още по-бързо, в случай че страната се отвори прекомерно рано.
Д-р Антъни Фаучи съобщи, че в случай че не се съблюдават федерални насоки за намаляване на рестриктивните мерки, " дребните клъстери " ще се трансфорат в огнища на ковид, съобщи БГНЕС. Той сподели също, че действителният брой на смъртните случаи в Съединени американски щати евентуално е по-висок от формалното.
Посланието му е в несъгласие с оптимистичния звук на президента Доналд Тръмп, който има предпочитание още веднъж да съживи стопанската система.
Д-р Фаучи приказва посредством видеовръзка пред републиканския комитет на Сената на Съединени американски щати.
Той разяснява проекта на Белия дом " Откриване на Америка още веднъж ", който включва три етапи от 14 дни, които обособените щати би трябвало да обмислят да изпълнят, като разрешават на учебните заведения и бизнеса да проработят още веднъж.
Няколко американски щата, които към този момент рестартират стопанските системи си, означават, че процентът на инфектираните се усилва, а не пада.
Инфекционист №1 на Съединени американски щати предизвести за риска от усилване на епидемията от COVID-19, който длъжностните лица няма да могат да управляват, добавяйки, че сходно огнище ще върне икономическото възобновяване обратно и може да докара до " премеждия и гибел ".
Още: " Тенденцията светът и коронавирусът да привикват да живеят дружно се ускорява "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР