Главният изпълнителен директор на Twitter Илон Мъск заяви, че платформата

...
Главният изпълнителен директор на Twitter Илон Мъск заяви, че платформата
Коментари Харесай

Илон Мъск: Twitter няма да фалира скоро

Главният изпълнителен шеф на Twitter Илон Мъск съобщи, че платформата за обществени медии към този момент не е " на бързата писта към банкрута ". Въпреки това предизвести, че има доста неща, които би трябвало да се създадат в платформата. " Но като цяло наподобява, че тя се движи в добра посока ", сподели той.

През уикенда Мъск съобщи в подкаста All-In, че компанията няма да подаде скоро молба за оповестяване в неплатежоспособност. Той сподели: " Контролираме разноските в рационална степен, тъй че компанията към този момент не е в бързата лента към банкрута. Това беше много сложна обстановка. Меко казано, има своите върхове и спадове, само че като цяло наподобява, че върви в добра посока. "

След подкаста Мъск написа, че Twitter към момента не е сигурен и към момента има " доста работа за извършване ".

Шефът на Twitter показа още в подкаста: " Процентът на моите неточности и нещо като основен туитър ще бъде по-малък с течение на времето, само че първоначално ще вършим доста повече неточности, тъй като съм нов. Ей, преди малко съм пристигнал тук, дребосъче! "

Той добави: " Ако погледнете действителното усъвършенстване, което се е случило в Twitter, във връзка с това, че разноските не са безумни и че се доставя артикул, който като цяло е добър, мисля, че това е ужасно. Изпълняваме дилемите си добре и се оправяме. "

Милиардерът за първи път предизвести за вероятността за банкрут на Twitter единствено няколко седмици откакто пое платформата за обществени медии.

След като закупи Twitter за към 44 милиарда $ в края на октомври, Мъск незабавно направи някои фрапантни промени в платформата, като се концентрира върху свободата на словото. Скоро компанията загуби половината от 100-те си най-големи рекламодатели, които съставляваха огромна част от приходите на Twitter.

Оттогава насам Мъск се пробва да генерира доходи за компанията за обществени медии, в това число да таксува 8 $ (11 $ за потребителите на iPhone) на месец за синята отметка на Twitter.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР