Главният изпълнителен директор на Starbucks Лаксман Нарасимхан обвини погрешно представяне

...
Главният изпълнителен директор на Starbucks Лаксман Нарасимхан обвини погрешно представяне
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на Starbucks отрича „погрешно представяне“ на позицията на веригата кафенета относно войната Израел-Хамас

Главният изпълнителен шеф на Starbucks Лаксман Нарасимхан упрекна „ неправилно показване в обществените медии на това, което поддържаме “ в писмо, което наподобява адресира скорошните несъгласия към веригата кафенета позиция по отношение на Израел и Хамас.

Нарасимхан не се базира категорично на войната Израел-Хамас в писмо в блога на Starbucks, само че компанията е въвлечена в несъгласия след експлоадирането на спора на 7 октомври, което докара до диалози за протест, внезапен спад ресурси и вандализъм в някои от над 16 000-те обекта на веригата в Съединени американски щати.

„ Много от нашите магазини са имали случаи на вандализъм. Виждаме протестиращи повлияни от неправилно показване в обществените медии на това, което пазиме. Работихме с локалните управляващи, с цел да подсигуряваме, че нашите сътрудници и клиенти са в сигурност “, сподели Нарасимхан, който се издигна до управителна роля през март.

В един от най-лошите случаи, Starbucks Reserve Roastery в Сиатъл краткотрайно затвори, откакто пропалестински протестир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР