Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус изрази загрижеността си

...
Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус изрази загрижеността си
Коментари Харесай

Съдебната битка между Ripple и SEC наближава края си, но търсенето на регулаторна яснота продължава

Главният изпълнителен шеф на Ripple Брад Гарлингхаус изрази загрижеността си по отношение на продължаващата правна борба сред Ripple и Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC), заявявайки, че тя значи началото на по-голяма битка за промишлеността и нуждата от регулаторна изясненост да продължи.

След разсекретяването на документите на Хинман на 13 юни, които са част от правосъдния развой сред Ripple и SEC, Гарлингхаус се включи в Twitter, с цел да показа видео, в което разисква хронологията на правосъдния развой и изрази разочарованието си от дейностите на организацията.

Във видеоклип, оповестен на 17 юни, Гарлингхаус разкритикува умишленото основаване на комплициране от страна на SEC във връзка с разпоредбите и практиките на използване. Той изрично осъди дейностите на SEC като очевидно проявяващи непочтеност.

Гарлингхаус упрекна SEC, че дава приоритет на политиката пред ползите на хората и преследва власт, а не рационална политика. Той посочи момента на подаване на желае, който е подаден единствено няколко дни преди Коледа през декември 2020 година, като го оприличи на метод, сходен на Гринч.

Според Гарлингхаус той е дал отговор на всички въпроси на SEC преди подаването на желае и в нито един миг не е предполагал, че XRP се смята за скъпа книга.

Гарлингхаус счита, че SEC се пробва да задуши нововъведенията и крипто промишлеността в Съединени американски щати, като употребява речта на Хинман като образец за позицията на организацията във връзка с крипто промишлеността като цяло.

Освен това той упрекна SEC, че ползва дейности против крипто играчите, като в същото време се преструва, че има отворено отношение, и предизвиква регистрацията, като в същото време дава подвеждащи насоки.

Гарлингхаус изясни, че документите на Хинман допускат, че даже висши чиновници на SEC не са били съгласни със закона, което е довело до в допълнение комплициране. Той твърди, че Бил Хинман е бил посъветван съзнателно да обърка обществеността по отношение на крипто регламентите.

На 13 юни беше обявено, че бележките в разкритите документи показват угриженост по отношение на изказването на Хинман, че Етериум (ETH) не е скъпа книга, което евентуално усложнява бъдещата позиция на организацията във връзка с ETH.

Гарлингхаус съобщи, че в най-лошия случай документите демонстрират умишленото занемаряване на закона от страна на Хинман и опита му да откри нови правила.

Главният изпълнителен шеф на Ripple акцентира смисъла на съдействието в промишлеността в лицето на евентуални бъдещи дейности на SEC против други крипто компании. Той твърди, че битката за изясненост би трябвало да продължи, даже когато правосъдният развой на Ripple наближава своя край.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР