Главният изпълнителен директор на Razer Мин-Лян Тан сподели подробности за

...
Главният изпълнителен директор на Razer Мин-Лян Тан сподели подробности за
Коментари Харесай

Razer представи геймърска мишка от чисто злато, която не се продава

Главният изпълнителен шеф на Razer Мин-Лян Тан показа детайлности за извънредната версия на геймърската мишка Viper Mini Signature Edition – нейният корпус е направен от 24-каратово злато. Аксесоарът е пуснат в един-единствен образец и съгласно топ мениджъра геймърите не би трябвало да се надяват на появяването му в продажба на пазара.

Златната Razer Viper Mini Signature Edition няма да се предлага на уеб страницата на компанията или в различен онлайн магазин. Не се прецизира за какво въобще е изработен манипулаторът – евентуално компанията го е основала просто тъй като е можела да си го разреши.

„ Това е необикновено извънредна единична 24-каратова мишка модел Razer Viper Signature Mini. Нямаме ценова листа за нея, тъй като е безумно скъпа и неповторима. Направих единствено няколко бързи фотоси, само че изображенията не предават както би трябвало чувството “, съобщи основният изпълнителен шеф на Razer в коментар към фотосите, оповестени в обществената мрежа X.

Ако мишката тежи колкото серийно създавания образец (49 грама), цената единствено на материалите за корпуса ѝ ще е към 3000 $. Все отново би трябвало да се означи, че 24-каратовото злато е доста мек материал и не е напълно рационално потреблението на подобен аксесоар от самото начало. Освен това серийната версия на Razer Viper Mini Signature Edition с пластмасов корпус коства доста по-евтино: на американския пазар устройството е с цена „ единствено “ 280 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР