Главният изпълнителен директор на Lufthansa Карстен Шпор заяви, че не

...
Главният изпълнителен директор на Lufthansa Карстен Шпор заяви, че не
Коментари Харесай

Шефът на Lufthansa е оптимист за бъдещето на бизнес пътуванията

Главният изпълнителен шеф на Lufthansa Карстен Шпор съобщи, че не чака чак толкоз фрапантен спад на бизнес пътуванията в дълготраен проект, променяйки визията си за вероятностите на самолетната компания след пандемията, съобщи ДПА.

" Първоначално допусках спад от 10 до 20 %. Междувременно започнах да мисля, че спадът ще бъде по-близо до 10, в сравнение с до 20 % ", сподели Шпор пред днешното издание на вестник " Зюддойче цайтунг ".

Германският народен транспортьор предвижда, че забележителен брой пътуващи по бизнес ще летят още веднъж от третото тримесечие, сподели Шпор пред мюнхенския вестник.

" На хората им омръзна да се срещат посредством видеоконференция. Те желаят и имат потребност да се виждат още веднъж онлайн ", разяснява шефът на Lufthansa.

Главният изпълнителен шеф на най-голямата малайзийска самолетна компания AirAsia Group Тони Фернандес съобщи в това време през днешния ден, че авиационната промишленост може да се възстановява през идната година с последователното отваряне на интернационалните граници, заяви Ройтерс.

Той прикани за по-добра държавна политика, с цел да бъдат избегнати проблеми при обновяване на пътуванията, и за съответни решения по отварянето на границите, в това число за нужните документи, съобщи Българска телеграфна агенция.

По думите му " това ще бъде решено до септември или октомври, когато разгадаем междущатските пътувания (в Малайзия - бел. ред.) и някои интернационалните полети ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР