Главният изпълнителен директор на Газпром Алексей Милер заяви, че е

...
Главният изпълнителен директор на Газпром Алексей Милер заяви, че е
Коментари Харесай

Шефът на „Газпром“ горд, че е включен в новите американски санкции

Главният изпълнителен шеф на " Газпром " Алексей Милер съобщи, че е горделив, задето е включен в новите американски наказания и че счита включването му в листата за удостоверение за правилността на своите дейности, предадоха Ройтерс и ТАСС.
 
" Като не попаднах в първия лист, дори се появиха някои подозрения - може би нещо не е наред (с мен)? Но не, най-накрая ме включиха! Значи вършим всичко вярно ", сподели той по съветската телевизия Ен Те Ве.

 
Шефът на съветската банка " Ве Те Бе " Андрей Костин съобщи по телевизия Си Ен Ен, че счита разширението на глобите за резултат от неразбирането на Вашингтон на съветската политика.
 
" Аз не преглеждам глобите като лични, тъй като не съм направил нищо неприятно във връзка с Съединени американски щати и на американските ползи - постоянно съм се стараел да пробутвам положителни настоятелен връзки с американските банки и вложители. Наказан съм, тъй като американската администрация преглежда политиката на държавното управление на Русия като неправилна. Това е доста тъжно, демонстрира доста високо равнище на недоумение от американската администрация на желанията на съветското държавно управление ", сподели той.
 
Съединени американски щати оповестиха наказания против 38 съветски физически и юридически лица , упрекнати в присъединяване в " офанзивите на Русия против западните демокрации ". В листата на глобените са и вътрешният министър Владимир Колоколцев, командващият Националната армия Виктор Золотов, генералният секретар на съветския Съвет за сигурност Николай Патрушев, както и Кирил Шамалов, който е женен за дъщерята на Владимир Путин.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР