Главният готвач Джорджо Бароне готви за Кристиано Роналдо и семейството

...
Главният готвач Джорджо Бароне готви за Кристиано Роналдо и семейството
Коментари Харесай

Яжте като Роналдо: Диетата на Кристиано – без скъпи продукти

Главният готвач Джорджо Бароне готви за Кристиано Роналдо и фамилията му през трите години, които португалецът прекара в Ювентус

„ Той няма обичани някакви специфични или скъпи артикули. Храни се здравословно, а за приготвянето на относително лесните предписания употребявам био и натурални артикули – риба, пилешко, телешко, яйца, авокадо, кокосово масло и черен ориз. Разбира се, множеството неща не се купуват от магазина, а от фермери “, сподели Бароне.

„ Трябва да се грижите за тялото си, като че ли е Ферари “, прибавя готвачът

Бароне е готвил освен за Кристиано – той е съставял диети и за приятелката на Роналдо – Джорджина Родригес, както и за децата им.

Известно е, че през цялата си кариера Роналдо избира диета с високо наличие на протеини с минимално количество захар, мазнини и въглехидрати. Казват, че обичаните храни на семейство Роналдо са скариди, октопод, телешко месо, пълнозърнести храни и салати.

Бароне също по този начин изясни по какъв начин Роналдо изгаря толкоз доста калории, наблягайки значимостта на избрани масла и течностите, които приема.

„ Аз сготвям с кокосово масло, продължи готвачът. – Също по този начин е значимо да се пие доста вода, само че пречистена. Водата се пие постоянно, само че по малко, с цел да не се натоварват сърцето и бъбреците. Разбира се, всичко това е съчетано с тежки тренировки. Но почивката е също толкоз значима, колкото тренировките и храненето – в това число и следобяд. И яжте рано вечер, а не късно. ”

Смята се, че Лионел Меси съблюдава сходна диета

Както знаете, като дете Лео не се е интересувал изключително от храненето и може би е хапвал повече пица, в сравнение с му е било належащо. Но благодарение на италианския диетолог Джулиано Позер диетата на Лео се промени изцяло. Диетологът отдели особено внимание на водата, зехтина, пълнозърнестите храни, както и на пресните плодове и зеленчуци.

„ Захарта е най-лошото нещо за мускулите “, сподели Позер пред The ​​Independent през 2016 година „ Колкото по-далеч е от захарта от погледа и от чинията на човек, толкоз по-добре. Рафинираното брашно също е огромен проблем, защото в наши дни е мъчно да се откри чиста пшеница. “

Като се има поради това, което Кристиано и Лео са постигнали в хода на кариерата си, може би и вие ще желаете да опитате техните диети! Ако не друго, то сигурно ще подобрите здравето си.

Инфо: www.sports.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР