Главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел КунчевД-р Ангел Кунчев

...
Главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел КунчевД-р Ангел Кунчев
Коментари Харесай

Главният държавен здравен инспектор обяви кога идва краят на пандемията

Главният държавен здравен контрольор доцент доктор Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ " Васил изрази персоналното си разбиране, че е доста евентуално това да е последната вълна ковид.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30047
" Смятаме, че януари - февруари ще бъде доближат пикът и ще стартира сериозен спад, само че това няма да стане в един и същи миг за цялата страна ", уточни той по време на съвещанието на парламентарната комисия по туризъм.

Кунчев не се ангажира да предвижда какъв брой време ще продължат здравните ограничения, които към момента не са и на национално равнище и за момента ще бъдат въведени от няколко области, където е най-висока заболеваемостта.

" Смятам, че до края на февруари или първата половина на март, нещата би трябвало да тръгнат към нормализация ", сподели Кунчев.

Той подсети, че още преди месец е предизвестил, че тази вълна няма толкоз мощно да засегне здравната система, което се удостоверява от досегашните събития, само че ще засегне стопанска система. Той даде образец с това, че в столичната РЗИ сега работят 55 на 100 от заетите, а останалите са под карантина.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30047  Бургас стяга Коронавирус ограниченията Бургас стяга Коронавирус ограниченията  Осигуряват спомагателни педиатрични Коронавирус кревати в Хасково Осигуряват спомагателни педиатрични Коронавирус кревати в Хасково  Близо 67 % от жителите на Букурещ са имунизирани срещу COVID-19 Близо 67 % от жителите на Букурещ са имунизирани срещу COVID-19
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР