Главните и второстепенните пътни артерии в община Мездра са почистени

...
Главните и второстепенните пътни артерии в община Мездра са почистени
Коментари Харесай

Община Мездра е почистена след последния снеговалеж

Главните и второстепенните пътни артерии в община Мездра са почистени след последния снеговалеж. Разчистването на снежната завивка в Мездра е почнало в 04:00 ч. сутринта, като са употребявани 6 автомобила на Оперативна програма “Чистота “. Служители и техника на общинското дружество са взели участие в почистването на трасетата в Мездра, пътя Мездра-Руска Бяла /Е-79/, Мездра-Моравица, Мездра-Крета, Горна Кремена –Долна Кремена, Мездра-Боденец-Крапец-Върбешница, Мездра-Боденец-Върбешница-Горна Кремена, Мездра-Типченица-Люти дол.
Множеството погрешно паркирани МПС-та на ул. “Хр. Смирненски “ в сектора от ул. “П. Славейков “ до ул. “Д. Петров “ попречиха на комуналното дружество да почисти директната. Приканваме притежателите да ги реалокират.
Служители на Оперативна програма “Чистота “ почистиха пешеходните алеи на ул. “Ал. Стамболийски “, ул. “Я. Сакъзов “, ул. “Г. Кирков “ и тротоарното пространство на ул. “Г. Димитров “ в Мездра.
Фирмите, спечелили публичните поръчки за снегопочистване на четвъртокласната пътна мрежа са разчистили и пътищата: Дърманци-Лик-Ослен Криводол, Зверино-Игнатица, Зверино-Оселна, Мездра-Своге /Зли дол/, Мездра-Своге/Очин дол/ и сектора от Люти брод към с. Челопек.
Почистена е и снежната завивка в по-голямата част от селата в община Мездра. Към момента екип на Оперативна програма “Чистота “ разчиства в с. Крета.
В взаимозависимост от съответната нужда пътищата от четвъртокласната пътна мрежа са обработени с пясък или пясъко-солена примес. Пътните настилки в Мездра са третирани с техническа сол.
Към момента в Община Мездра не са подадени сигнали за прекратено елактрозахранване, водоподаване и бедстващи хора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР