, главен изпълнителен директор на ., се нареди сред Топ

...
, главен изпълнителен директор на ., се нареди сред Топ
Коментари Харесай

Максим Бехар е сред най-влиятелните PR инфлуенсъри в Twitter за 2022 година

, основен изпълнителен шеф на., се подреди измежду Топ 50 най-популярните Twitter инфлуенсъри в PR сферата в света. Проучването бе извършено от една от най-влиятелните в международен мащаб медийни организации – Commetric. Бехар е единственият информационен специалист в класацията, който не е от Съединените американски щати или Обединеното кралство. Така той затвърждава своята позиция измежду най-известните PR водачи в света.

Агенцията за медийни разбори Commetric употребява собствен потвърден способ за пресмятане на показателя на известност в Twitter, като се включват както количествени индикатори – брой почитатели, лайкове, отговори и други, по този начин и качествени индикатори като наличие и съответност.

Сред останалите PR специалисти в класацията са международно приети водачи в информационния отрасъл, измежду които Сара Еванс (САЩ), Стюарт Брус (Великобритания), Грегъри Галант (САЩ), Франсис Ингам (Великобритания), Джона Бърк (САЩ), Ела Минти (Великобритания), Стивън Уодингтън (Великобритания) и други.

Цялата ранглиста можете да видите

Бехар е извънредно деен в своите обществени мрежи и постоянно дава началото на значими полемики по отношение на PR бизнеса. Той твърди във всички свои медийни изказвания, че обществените мрежи са бъдещето на информационния бизнес и всеки специалист би трябвало да познава чудесно характерностите на всяка една от тях, тъй като всички те имат своите особености.

По-рано тази година PR специалистът Максим Бехар бе определен за повторно за „ Най-добър PR експерт в Европа за 2022 “ от една от най-влиятелните профилирани медии в света – PR Week . Освен PR експерт с дълготраен опит и някогашен Президент на международната PR организация ICCO, Максим Бехар бе определен за интернационален приближен сътрудник (International Fellow) на английската PR асоциация PRCA. Той е и за член на Консултативния съвет на един от най-влиятелните европейски университети. Бехар е създател на една от най-хубавите книги за PR сега –. Издадена в началото в Съединени американски щати, книгата реализира незабравим триумф с рекордни продажби в Amazon и бе класирана измежду 100-те най-хубави PR книги на всички времена от Book Authority. Максим Бехар е и единственият българин, вписан в Стената на славата на ICCO в Лондон.

За Максим Бехар:
Максим Бехар е международно прочут специалист по връзки с обществеността, бизнесмен и публицист, ученик на Харвард Кенеди. Бехар е създател и основен изпълнителен шеф на водещата PR компания M3 Communications Group, Inc., сътрудник на водещата международна PR компания – Hill+Knowlton Strategies. Той е някогашен президент на международната PR организация (ICCO), а през 2021 година бе назначен за шеф по интернационалното развиване. Той е сегашен президент на Асоциацията на Световния информационен конгрес със седалище в Давос, Швейцария. Той бе определен за интернационален приближен сътрудник (international fellow) на английската PR асоциация PRCA и за член на Консултативния съвет на един от най-влиятелните европейски университети. Той е вписан в международната PR Зала на славата в Лондон и също по този начин е отличен с доста трофеи, измежду които „ Най-добрият PR експерт в Европа “ за 2020 година и 2022 година от PR Week, „ Глобален изпълнителен шеф на годината “ от The International Stevie Awards и „ Комуникатор на десетилетието “ от Индийската асоциация на бизнес връзките. Автор е на международния бестселър „ Световната PR гражданска война “, който е класиран измежду 100-те най-хубави PR книги на всички времена от Book Authority и също по този начин има рекордни продажби измежду новите PR книги в Amazon. Роден и израснал в България, той се счита за световен жител.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР