"Гласувайте за чистачката за мъж на годината!" Това предложи на

...
"Гласувайте за чистачката за мъж на годината!" Това предложи на
Коментари Харесай

Социалните мрежи с разпиляващи коментари за некадърниците от ГЕРБ и смелата чистачка: Цветанов мисли?????? Чистачката - мъж на годината!

"Гласувайте за чистачката за мъж на годината! " Това предложи на страницата си във Facebook режисьорът Андрей Слабаков. Моля способените органи чистачката на Софийския централен затвор да бъде нараснала в чин ", прибавя той.

Сериозността на обстановката и неадекватността на упарвляващите провокираха десетки мнения, всеки от които от прецизен по-точен в най-наболелите места на герберското ръководство - разруха на нацията и страната. Появи се и колаж на плаката от известния сериал "Бягство от пандиза ", само че с лицата на локалните ни герои - графмонтекристовци, както им се възхити Данаил Кирилов от ГЕРБ, началник на правната комисия в Народното събрание!

Георги Дренчев:

Стана безпощадно ясно, че от страната ни единствено чистачките работят и то не това, което им е работа.



Има чистачки, които гонят пандизчии, други които пишат оди за ръководещите и такива, които купуват ЧЕЗ- чиста работа.

Виктория Тинтерова:

Ужасно страшните, въоръжени до зъби бегълци по този начин се шашнали от чистачката, която им викала – що стреляте по служители на реда, бе …и тичала след тях, че й се помолили възпитано да се махне… Представяте ли си тоя водевил?! Ахааааааааа, апелирам ви, кинаджиите, някой да направи филм! Дори мистър Питкин, даже Фернандел не са толкоз смешни, колкото тая единствено сцена.

Васил Петев:

Министерство на вътрешните работи е спипало Пабло Ескобар от Костенец.

Това не е подбив. По същински случай е. Новината е от преди минути.

Надявам се обаче, че всички вие, към този момент задоволително ясно сте осъзнали сериозността на болестта ни. Цялото ни общество е с 40 градусова температура и би трябвало незабавно лекуване. И тук не ви приказвам за потребността от хапче аспирин, а за всеобща обществена всеобществена химиотерапия. Няколко курса.

Щото хора, би трябвало да се направи нещо. Толкова ниско равнище сме, че и глиганите в троянско обмислят да емигрират в Белгия.

А откакто и това се случи най-сетне ще прочетете:

ИЗВЪНРЕДНО! Министерство на вътрешните работи спипа Ум Белият делфин от Варна! Полицаи без шнорхели го разпитват в продължение на 3 часа!

А по-късно сами ще си подадете претендент документите за Държавна сигурност. Защо ли? Защото ще желаете да сте сътрудник с Ну, погоди! Затова!

Николай Хаджигенов:

Цитат на деня Данаил Кирилов – ГЕРБ: „ Случаи на бягство от пандиза постоянно е имало, като се стартира от времето на граф Монте Кристо и се стигне до строго охранявания „ Алкатраз “.

Цветан Цветанов: „ Аз мисля, че историческият обзор, който направи сътрудника Кирилов, демонстрира, че през годините е имало такива случаи освен у нас “

цветанов мисли??????

За кирилов Граф Монте Кристо е същински воин?

Дали не го бърка с Кристо, който е избягал в действителност?

Казах ви, че ти са еб@ти идиотите, нали?

Ма и ние, щом ги поносим.

Иван Петров:

Чичо Цец Цач споделил, че отговорност се носи персонално! Тоя да не е ходил на курсове по по право някъде?
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР