Гласувайте спокойно и мъдро. Днес всеки глас е важен. От

...
Гласувайте спокойно и мъдро. Днес всеки глас е важен. От
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: От вашия глас зависи съдбата на БСП и бъдещето на България

Гласувайте умерено и умно. Днес всеки глас е значим. От вашия глас зависи ориста на Българска социалистическа партия и бъдещето на България. Това съобщи актуалният водач на социалистите откакто гласоподава в първия директен избор за нов ръководител на партията, съобщи БГНЕС.
“Аз гласувах за това мнението на всеки да бъде значимо, всеки да взе участие в решаването на своето бъдеще ” уточни още Нинова. Тя акцентира, че за първи път вършат подобен избор. “Исторически е ”, добави още тя и прикани за висока интензивност, самоуверено, умерено и умно гласоподаване. “Аз самата също по този начин гласоподавам и да сложим завършек на порочния модел на ръководство на България ” уточни още тя.
 За пръв път: Българска социалистическа партия избира директно своя водач За пръв път: Българска социалистическа партия избира директно своя водач
Членовете на Българска социалистическа партия избират през днешния ден ръководител на партията. Това е първият в историята на левицата директен избор на водач. Четирима са кандида...
Нинова означи, че на днешния ден се отбелязва забавно историческо събитие, случило се преди доста епохи и отразило се на целия свят – борбата при Маратон. „ Политиката е маратонско тичане. Тя желае неизменност и устойчивост. Ние българските социалисти в последните 4 години бяхме непрекъснати в борбата си против мафията, издържахме всички тествания и удари, и е време финалът на маратонското тичане да го обявим на площада. Сега, при хората, да обявим успеха. Гласувайте за това “, сподели още тя.
Нинова сподели, че чака висока изборна интензивност. „ Видях го с очите си по време на срещите ми в страната. Нашите членове желаят директния избор, значимото е да излязат и да упражнят вота си и ние да сме им основали условия за това “, уточни още тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР